Валюта: грн

За фирмата

«ProArt» се занимава с доставка на качествени дървени профили от известни италиански и полски фабрики на украинския пазар. За производството на рамките няма нищо по-добро от дървен профил, направен от естествени материали. Нашата фирма е официален представител на известна полска фабрика «Listwpol» и италиански фабрики «Napoli» и «Fontanelli», които се специализират за производството на профили и рамки за картини. Разнообразие от  наличните покрития и профили ще помогне да изберете образец на профили за всяко произведение на изкуството и за всеки вкус.

Също обръщаме Вашето внимание на широкия асортимент на оборудване и помощни материали за производството на рамките с различни форми и размери. Независимо от това, дали сте начинаещи или професионал, с помощта на този оборудване Вие лесно ще се справите с работа от всяка сложност и винаги ще бъдете удовлетворени с качеството.

Фирма се занимава с продажба на оборудването от известните, проверени с години на сътрудничеството, италиански, датски, и също и северно- и южноамерикански фирми. Ние предлагаме:

·         триони Alfamacchine, Omga и Imnes;

·         гилотини Morso и Pilm;

·         машини за съединение на рамки Gielle, Alfamacchine и Pilm;

·         машини и устройства за изрязване на паспарту Logan;

·         пистолети за лимфлекси и пирони Framers Corner и Romaflex;

·         оборудване за изрязване на картон, пянокартон, стъкло, паспарту, ДВП Fletcher, Gladium, Onyx.

 Фирма «ProArt» сътрудничи с известна италианска фирма "SCAPPI CARTONI" и се занимава с продажба на паспарту от различни цветове и с различни покрития. С помощта на паспарту Вие можете да помогнете на клиента да разкриете неговата работа до края, и също да подчеркнете нейната оригиналност.

На нашият сайт Вие винаги намерите широк асортимент от аксесоари, които ще Ви помогнат оригинално да оформите произведения на изкуството и ще ги дадат особен лукс. И холандски системи за окачване за галерийни пространства ArtiTeq и Newly ще Ви помогнат без излишни сложности да окачвате, премествате и управлявате на Вашите работи по стената без разходите в силата и времето.

Фирма «ProArt» благодари Ви за сътрудничество и дълбоко цени всеки клиент. Винаги сме готови да отговорим на Вашите въпроси и да разгледим Вашите предложения. Нашите врата са винаги отворени за новите клиенти, и за постоянните партньори имаме гъвкава система за отстъпки и най-добрите оферти.