Валюта: грн

Услуги от ателие

Оформяването на Вашите работи с профила подчертава предимство и придава на произведението на изкуство завършен вид. Профилното ателие на фирма «ProArt» предлага услуги по оформяването на картини, огледала, снимки и бродерия в профилни рамки. Нашите майстори ще Ви помогнат със слагането в рамка дипломи, детски рисунки, плакати и дори  с оформяването на обемни предмети. Ако Вие събирате марки, монети, медали, книги и така нататък, ние ще Ви помогнем да подберем профила за рамка с необходима дълбочина. Това ще създаде ефект на «кутийката». Такъв подход помага да наредя цялата работа, включвайки нейните допълнителни компоненти: паспарту, стъкло, материал за подлагане, материал за слагане отзад.

Също нашето профилно ателие предлага Ви система на ЧОП-сервис. ЧОП-сервис – това е услуга на изрязването на профила по размери, посочени от клиента. Използвайки тази услуга, Вие:

·         можете да спестите време на майстора, оставяйки му работа само да съедини рамка,

·         няма да се тревожите, че у Вас ще останат отрязъци от профила, - понеже Вие веднага получавате необходими детайли,

·         отначало можете да получите рамка без използване на оборудването.